Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

TinyPic: Sluit de service!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

  • 0

Belangrijke informatie TinyPic: Sluit de service!

Bericht van Joost za 14 sep 2019 - 18:35

TinyPic: Sluit de service!
Beste gebruikers,

We willen u erop wijzen dat het afbeeldingen-hostingbedrijf TinyPic, dat veel wordt gebruikt door onze community, zijn deuren sluit.

Sinds 9 september 2019 heeft TinyPic de toegang afgesloten tot alle afbeeldingen die op hun service worden gehost en op websites van derden worden weergegeven. Als gevolg hiervan worden deze afbeeldingen niet langer weergegeven op externe sites en worden ze vervangen door een standaard TinyPic-afbeelding die aangeeft dat deze niet meer bestaat!

Zie voorbeeld:
Informatie: Het afbeeldingen hosting bedrijf TinyPic sluit zijn deuren ! 12-09-12
Daarom en om te voorkomen dat Actieforum-forums gebroken thema's of inhoud hebben, hebben we een poging gedaan om automatisch alle TinyPic-afbeeldingen op Actieforum-forums op te halen en opnieuw te hosten.

Wij hebben al het mogelijke aan onze kant gedaan om te voorkomen dat u deze afbeeldingen handmatig moet ophalen en hosten. Aangezien TinyPic echter een externe service is, kunnen we niet garanderen dat uw afbeeldingen volledig worden hersteld.

Op dit moment, als u nog steeds standaard TinyPic-afbeeldingen op uw forum heeft, is het omdat het voor ons onmogelijk was om de originele afbeelding te herstellen en deze automatisch te vervangen.

In dit geval kan een zoekopdracht per geval in de Google-cache of webarchiefservices u helpen de handmatige vervanging zelf te doen. We raden u ook aan om in te loggen bij uw TinyPic-account en uw afbeeldingen op te slaan / opnieuw te hosten voordat ze alle toegang tot hun service blokkeren.

We maken graag van deze gelegenheid gebruik om u eraan te herinneren dat onze partner Servimg.com een betrouwbare, gratis oplossing blijft voor het hosten van afbeeldingen waarvoor Actieforum de kwaliteit van de service kan garanderen en indien nodig kan deelnemen aan het onderhoud ervan. Wink

Actieforum team


TinyPic: Sluit de service! 121910
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon TinyPic: Sluit de service! 210610

Terug naar boven Terug naar beneden

Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man
Aantal berichten : 4993
Leeftijd : 29
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

https://ondersteun.actieforum.com/


Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum