Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Uitschakelen van reclame op uw forum

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Tutorial Uitschakelen van reclame op uw forum

Bericht van Joost vr 27 apr 2018 - 20:07

Uitschakelen van reclame op uw forum


Actieforum Pakketten staan U toe om reclame op uw forum uit te schakelen voor leden alleen of voor leden en gasten. Er is geen optie om reclame uit te schakelen alleen voor gasten.
Deze optie is wel beschikbaar in het Uitschakelen van reclame op uw forum Geavan14 pakket en in het Uitschakelen van reclame op uw forum 1586864782 pakket.

U kunt de reclame op uw forum uitschakelen tijdens het abonneren op een pakket of later, nadat het pakket reeds geïnstalleerd is. In alle gevallen, zal het uitschakelen van de reclame alleen geldig zijn tot de verloop datum van het pakket. Het lezen van de pakketten tutorial is aanbevolen.

Uitschakelen van de reclame tijdens aankoop pakket

Jaarlijkse betaling

Ga naar uw Beheerderspaneel Overige Credits beheer - ActieForum Pakketten

Vanaf deze pagina waarop een opsommingstabel verschijnt, kunt U van de lijst kiezen om reclame alleen voor uw leden (alleen gasten zien reclame) of voor uw leden en gasten tegelijkertijd. Houdt er rekening mee dat de prijs van het pakket automatisch wordt herberekend al naar gelang uw keuze.

Uitschakelen van reclame op uw forum 1410

Nu kunt U doorgaan met de betaling die gemaakt is via de beschikbare credits op uw forum. Als het aantal onvoldoende is, wordt U gevraagd om eerst credits toe te voegen aan uw forum voordat de betaling afgerond kan worden (bekijk Credits Beheer tutorial)

Zie voorbeeld:
Uitschakelen van reclame op uw forum 1510
Als de transactie is gevalideerd, zal een vermelding van de verloopdatum van het uitschakelen van de reclame te zien zijn onder het Summary & Management menu, ook onder de "Overige" tab. Een herinnering is ook aanwezig op de  pagina: Overige > Credits beheer > Credits uitgeven > Advertenties.

Uitschakelen van reclame op uw forum Pub310

Maandelijkse betaling

Ga naar: Beheerderspaneel Overige Credits beheer - ActieForum Pakketten

Vanaf deze pagina waarop een opsommingstabel staat, kunt U kiezen in de lijst om om reclame uit te schakelen alleen voor uw leden (reclame is zichtbaar voor gasten) of voor uw leden en gasten tegelijkertijd. Houdt er rekening mee dat de prijs van het pakket automatisch wordt herberekend al naar gelang uw keuze.

Uitschakelen van reclame op uw forum Pub410

Betaling wordt uitsluitend gedaan via Paypal (Houdt er rekening mee dat het gebruik van een Paypal account vereist om verbonden te worden aan een creditcard of een geldige bankrekening). In tegenstelling met de Jaarlijkse betaling, maakt de Maandelijkse betaling géén gebruik van de op uw forum beschikbare credits, maar debiteert rechtstreeks aan de Paypal account, en is zonder verplichting. Het maandelijks pakket wordt automatisch vernieuwd wanneer het verloopt.

Zie voorbeeld:
Uitschakelen van reclame op uw forum Pub510

Uitschakelen reclame na aankoop van het pakket

Ga naar: Beheerderspaneel Overige Credits beheer - Credits uitgeven

Dit is ten alle tijden mogelijk, als U de reclame nog niet heeft uitgeschakeld voor leden en gasten tijdens de aanschaf van het pakket. Onthoudt dat het ook mogelijk is om reclame voor alleen leden uit te schakelen tijdens de aanschaf van het pakket en dit ná aanschaf uit te breiden met het uitschakelen voor leden én gasten.

Vergroot dit plaatje Verklein dit plaatje Volledige grootte
Uitschakelen van reclame op uw forum Pub610

Het forum berekent het aantal benodigde credits om reclame uit te kunnen schakelen op uw forum voor alleen leden of uw leden én gasten, in verhouding tot de resterende activatie tijd van uw huidige pakket, om eenzelfde verloopdatum te hebben voor uw pakket én het uitschakelen van de reclame. Een praktische manier om ze beiden tegelijkertijd te kunnen vernieuwen.

Voorbeeld: Als het forum geabonneerd is op het Advanced pakket op 1 Januari 2018, zal het pakket verlopen op 1 Januari  2019. als de forum eigenaar wenst de reclame uit te schakelen op 1 Juli 2018, b.v. in het midden van het jaar, dan zal het forum hem/haar alleen 6 maanden in rekening brengen voor het uitschakelen van reclame om zodoende te corresponderen met de resterende tijd van het pakket.

Resultaat

Uitschakelen van reclame via credits heeft effect op alle advertenties die ActieForum plaatst op uw forum, inclusief :

Laatst aangepast door Joost op za 19 mei 2018 - 15:16; in totaal 7 keer bewerkt

Terug naar boven Terug naar beneden

Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man
Aantal berichten : 5350
Leeftijd : 30
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

https://ondersteun.actieforum.com/Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum