Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Ontdek de Actieforum pakketten, een nieuwe manier om uw forum te ontwikkelen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Ontdek de Actieforum pakketten, een nieuwe manier om uw forum te ontwikkelen Empty Ontdek de Actieforum pakketten, een nieuwe manier om uw forum te ontwikkelen

Bericht van Joost zo 22 apr 2018 - 10:09

Ontdek de Actieforum pakketten, een nieuwe manier om uw forum te ontwikkelen


Beste leden,

Zoals we u hebben verteld in dit onderwerp, zijn we verheugd je aan te kondigen met de komst van Actieforum pakketten . Een nieuwe manier om je forum te verrijken en de ervaring van uw leden aan te passen door een herontwerp van het beheer van de betaalde functies. 8)


Presentatie van de Actieforum pakketten

Met de actieforum pakketten kun je jouw forum verrijken met extra functies. Zoals je weet, biedt Actieforum al vele jaren de mogelijkheid om een ​​gratis forum te maken met een rijke verscheidenheid aan functies.

Als standaard bieden onze forums de meeste tools die nodig zijn voor het juiste gebruik en de ontwikkeling van uw forum, sommige betaalde opties kunnen deze verbeteren met nieuwe functies en de ervaring van uw leden verbeteren (verwijderen van advertenties, SSL-certificaat, aangepaste domeinnaam, etc.). Tot nu toe waren deze betaalde opties verspreid in het beheerderspaneel.

Vandaag de dag, en dankzij de komst van de Actieforum pakketten, zal de aankoop van een pakket je toegang geven tot een reeks extra functies , terwijl je stap voor stap vrij bent om elk van deze opties te activeren of niet. Very Happy

Deze pakketten zijn vooral een antwoord op technische problemen die het juiste gebruik van de service verstoren, vooral vanwege het internationale karakter van Actieforum. Maar ze zijn ook de manifestatie van een evolutie van het web en de wereld van forums. Deze hebben zich in bijna 10 jaar ontwikkeld en Actieforum moet in dezelfde richting evolueren om een ​​operationeel model aan te nemen om de kwaliteit, uitvoerbaarheid en continuïteit van onze service te garanderen.


Wat zijn de verschillende aangeboden pakketten?

Actieforum forums bieden drie pakketten : gratis, geavanceerd en premium. Hier is een niet-exhaustieve presentatie:    - Gratis pakket: dit is het standaardpakket voor alle Actieforum forums, die nog steeds functies bieden die relevant gebruik van jouw forum mogelijk maken. Deze functies omvatten toegang tot geavanceerde rechten, afbeelding hosting, optimalisatie van je forum voor SEO, onbeperkt aantal onderwerpen, leden en berichten, etc.- Geavanceerd pakket: naast de functies die het gratis pakket biedt, biedt het geavanceerde pakket aanbod, onder andere dingen, meer opslagruimte, een hogere nieuwsbrief limiet, de mogelijkheid om een ​​SSL-certificaat te activeren of een domeinnaam te verkrijgen, enz. - Premium-pakket: het is het meest complete pakket dat de meeste functionaliteiten biedt, zoals het genereren van inkomsten van de forum, de onderdrukking van auteursrechten, een verbeterde zoekfunctie die zich uitstrekt tot de inhoud van berichten, de personalisatie van de nieuwsbrief "Populaire inhoud", enz.

U vindt een vollediger presentatie van elk pakket in je beheerderspaneel op het tabblad Overige.

Hoe kan ik een Actieforum pakket afsluiten?
Het abonnement op een pakket kan worden gedaan met twee betaalmethoden :

  • Ofwel via een jaarlijkse betaling: In dit geval betaalt u uw pakket in één keer, voor een geldigheidsperiode van één jaar.
  • Of via een maandelijkse betaling: Met geen vervaldatum en geen verplichting, geeft het je toegang tot de pakketten van Actieforum door zeer toegankelijke maandelijkse kosten te betalen en de betaling van je pakket te spreiden. Merk op dat het abonnement op jaarbasis 2 maanden gratis is.


Actieforum pakketten maken gebruik van credits, de virtuele valuta die specifiek is voor Actieforum forums. Abonneren op een pakket op jaarbasis vereist daarom een ​​voldoende saldo van credits op het forum.
Er verandert niets, de aankoop van credits blijft op dezelfde manier als in het verleden, via Allopass, Paypal, Hipay of Skrill.

Het maandelijkse abonnement is alleen mogelijk via Paypal (het gebruik van een PayPal-rekening gekoppeld aan een geldige kaart of een bankrekening is verplicht), het enige betaalmiddel voor het opzetten van een maandelijkse betaling gezien de technische beperkingen waarvan wij weten.
Om je te abonneren op een pakket, gaat u naar uw:

Beheerderspaneel > Overige > Credits beheer > Actieforum Pakketten

We hopen dat deze innovaties je volledige voldoening zullen geven.

Arrow Momenteel staat alles nog in het engels, de nederlandse vertalingen volgen z.s.m, onze excuus voor het ongemak! Wink


Het Actieforum team kingOntdek de Actieforum pakketten, een nieuwe manier om uw forum te ontwikkelen 121910
Forum Tools | Tutorials | Stijl aanvraag | Forumpromotie goedkeuring | Wachtwoord vergeten?
Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Ontdek de Actieforum pakketten, een nieuwe manier om uw forum te ontwikkelen 210610Facebook | Twitter

Terug naar boven Terug naar beneden

Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man
Berichten : 5573
Leeftijd : 31
Registratie : 31-08-07
Oprichter : Ja
Templates : Ja
CSS : Ja

1000 berichten of meer zijn als leuk gemarkeerd
Wanneer je 1000 of meer likes op je berichten krijgt
Lid sinds +15 jaar
U bent al meer dan 15 jaar lid
Medewerker award
Je verdient deze award als je medewerker bent van Actieforum
1000 berichten of meer gepost
Je hebt 1000 berichten of meer gepost
Feestdagen 2022
Fijne Feestdagen namens team Actieforum!

https://ondersteun.actieforum.com/Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum