Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Algemene regels van de sectie advertenties

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Belangrijke informatie Algemene regels van de sectie advertenties

Bericht van Admin ma 14 aug 2017 - 17:35

Algemene regels van de sectie advertenties


Informatie
Deze sectie is niet gewijd aan ondersteuning! Ze biedt je de mogelijkheid korte advertenties te plaatsen met de bedoeling de staff-fakel door te geven of je staff verder te verrijken.  Wink

Als je een een community hebt opgebouwd maar om een of andere reden er niet meer voor kan zorgen[/b], kan je andere Actieforum gebruikers voorstellen jouw taak op het forum over te nemen en zo de community levend te houden. Dit is altijd aangenamer dan je forum op te doeken en zou iedereen te straffen.
>> Dit kan je hier doen.

Je kan ook de tijd hebben om je forum te onderhouden maar niet de vaardigheden ! Je kan dan ook andere Actieforum gebruikers die aangesproken worden door het thema van je forum vragen zich aan de staff van je forum toe te voegen om je te helpen het forum en zijn community te verbeteren.
>> Dit kan je hier doen.

Merk op dat het mogelijk is om de taak als beheerder te hervatten, of het rekruteren van administrators en/of moderators. Zo blijft het mogelijk jouw oprichtersaccount te behouden. Zij kunnen namelijk ook helpen met het doen groeien van je community.


Belangrijk
Actieforum neemt geen verantwoordelijkheid aan het gedrag, noch de handel tussen geïnteresseerde personen. Eigenlijk heeft enkel de aanbieder de verantwoordelijkheid over wat hij aanbied en wie hij accepteert of weigert voor de functie die hij openstelt. Als hij van plan is zijn functie als beheerder open te stellen dient hij de procedure beschreven in dit topic te volgen.

Als de aanbieder een aanvraag voor beheerder accepteert, is dit niet meer omkeerbaar eens het is uitgevoerd. Actieforum kan niet tussenkomen in het akkoord dat is vastgelegd tussen de onderhandelaars.


Voorwaarden


  • Je advertentie moet als titel de naam van je forum bevatten,
  • De beschrijving van de advertentie moet bevatten: een thema beschrijving van je forum, het aantal ingeschreven forumleden, het aantal geposte berichten. Verdere relevante informatie kan je zelf toevoegen,
  • Je bent vrij om een prijs te vragen of niet. Als je een prijs is vastgelegd, sta je jouw functie als oprichter af aan de betaler,
  • Je moet op zijn minst een printscreen van de indexpagina van je forum plaatsen, maar je kan natuurlijk ook andere afbeeldingen tonen (vb: statistieken ...),
  • In alle gevallen dien je je te houden aan de algemene regels van het ondersteuningsforum en je hoffelijk te gedragen.
  • Als jouw advertentie niet voldoet aan de eisen of niet meer actueel is wordt deze verwijderd.
Moderatie
Het moderatorteam van de sectie advertenties heeft het recht om publicaties te accepteren of te verwerpen op een objectieve wijze. Bovendien is het enkel dit team dat een advertentie controleert op het nagaan van de algemene regels.


Algemene regels van de sectie advertenties 121910
Forum Tools | Tutorials | Stijl aanvraag | Forumpromotie goedkeuring | Wachtwoord vergeten?
Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Algemene regels van de sectie advertenties 210610Algemene regels van de sectie advertenties PiUYHC2 Facebook | Algemene regels van de sectie advertenties X10 X (Twitter)

Terug naar boven Terug naar beneden

Admin

Admin
Beheerder
Beheerder

Man
Berichten : 137
Registratie : 03-11-06
Oprichter : Ja
Templates : Ja
CSS : Ja

Lid sinds +15 jaar
U bent al meer dan 15 jaar lid
Medewerker award
Je verdient deze award als je medewerker bent van Actieforum
200 berichten of meer gepost
Je hebt 200 berichten of meer gepost
Feestdagen 2022
Fijne Feestdagen namens team Actieforum!
Feestdagen 2023
Fijne Feestdagen namens team Actieforum!

https://ondersteun.actieforum.com/Admin is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum