1Vul het formulier in
2Aanvraag omschrijving
3Verstuur
?

Grafisch verzoek indienen

Actieforum biedt dit formulier aan zodat je een verzoek voor grafische ontwerpen direct en snel kunt plaatsen met alle benodigde informatie in onze grafisch forumdelen zodat onze ontwerpers snel wanneer hun je aanvraag zien inbehandeling kunnen nemen.

Lees voor je verder gaat a.u.b de regels.

Vul het formulier in

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


?

Kies het type aanvraag wat u wilt hebben. Dit helpt de ontwerper op zijn beurt om te weten wat hij of zei voor u moet maken.

?

Door de gewenste grootte van de afbeelding aan de ontwerper te laten weten, kunt u hier de afmetingen aan ons laten weten. Probeer formaten in pixels te geven. Als voorbeeld ; 150x200 is 150px breed en 200px hoog.

?

Met de primaire en secundaire kleuren kunt u de ontwerper de kleuren geven die u in uw verzoek wilt gebruiken.

?

Als u wilt dat bepaalde afbeeldingen of tekst worden opgenomen in uw aanvraag, moet u dit binnen deze twee velden opgeven. Door deze informatie te verstrekken, weet de ontwerper wat hij dit moet gebruiken in uw aanvraag.

?

Als u een specifiek gebruikt lettertype wilt, geeft u een URL of naam van het lettertype op. Als u ook wilt dat het lettertype een specifieke kleur heeft, kunt u dit hier ook vinden.

?

Het is van essentieel belang dat u de URL en naam op het forum vermeldt, zodat ontwerpers afbeeldingen kunnen maken die passen op uw forum. Maar ook zodat we weten dat je een forum bij Actieforum hebt.

?

Geef een link naar uw laatste aanvraag, indien je eerder afbeeldingen hebt aangevraagd bij ons. Anders kunt u dit veld leeglaten.