Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Regels van de forumsectie Grafisch Ontwerp

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Belangrijke informatie Regels van de forumsectie Grafisch Ontwerp

Bericht van Actieforum Bot di 14 aug 2018 - 17:57

Regels van de forumsectie Grafisch Ontwerp
Alle gebruikers van dit forum worden geacht de regels te respecteren en zich eraan te houden. Het grafische team heeft het recht om deze regels te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Grafische verzoeken kunnen worden aangevraagd en alleen in dit gedeelte zijn voltooid. Als je een nieuw verzoek wilt indienen, moet je de regels zorgvuldig lezen. Anders, als je iets tegen de regels had geplaatst, wordt jouw onderwerp zonder verdere kennisgeving vergrendeld!

Grafische Vormgeving Sectie | Regels en voorschriften


Grafische vormgeving Layout:Grafische verzoeken

 • De enige plek om banners, avatars, handtekeningen, knoppen en al het andere voor je forums aan te vragen.

 • Deze diensten worden alleen aangeboden voor Actieform-forums en alleen de forumoprichter mag deze aanvragen.


Voorstel voor zelf-service

 • Als je zelf gemaakte afbeeldingen hebt die je niet nodig hebt, kun je deze hier plaatsen zodat anderen ze kunnen gebruiken. Geplagieerde en generatorwerken worden niet geaccepteerd.

Zelf Service Galerij

 • De afbeeldingen die in het bovenstaande forum zijn geplaatst, worden gemodereerd en als ze zich kwalificeren voor uitmuntendheid, worden ze hier naartoe verplaatst. Iedereen is vrij om deze afbeeldingen te gebruiken.


Redenen waarom sommige aanvragen niet zijn voltooid


 

 • Je aanvraag is onduidelijk of onmogelijk om in te vullen.

 • Je site is illegaal, geblokkeerd door Online Guardian of als u afbeeldingen aanvraagt ​​voor een niet-Forumotion-forum.
   
 • Je bent verbannen uit het ondersteuningsforum.

 • Je hebt onlangs de maximale grafische verzoeken binnen de week voltooid.
   
 • Je hebt auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen of inhoud gebruikt in jouw verzoek.
   
 • Er zijn momenten waarop veel verzoeken wachten om door verschillende gebruikers te worden ingevuld, dus je mag maar twee verzoeken per week hebben. Als je meer dan twee verzoeken plaatst binnen een periode van een week, worden aanvullende verzoeken geweigerd.


Beperkingen grafische afbeeldingen::Als je nieuw lid bent van Forumotion, gelden de volgende vereisten voor alle forums om afbeeldingen voor je forum aan te vragen:
("Nieuw lid" - de volgende aanvraag is voor je eerste forum, je hebt nog geen grafische verzoeken; je forum heeft geen leden;)


 • Forum moet minimaal 10 gebruikers hebben.

 • Forum moet minimaal 10 threads en 50 berichten bevatten. (Door minstens 2 leden.)


Regels voor het aanvragen van grafische afbeeldingen:
 • Vergeet niet om te beginnen met een expliciete titel, deze moet de algemene aard van je verzoek bevatten. Bijvoorbeeld: "Een banner aanvragen voor mijn forum". Ontwerpers hebben het recht om je verzoek te vergrendelen of te verwijderen als de titel expliciet of ongeldig is.

 • Vraag geen afbeeldingen via PB, omdat ondersteuning via PB niet is toegestaan. De enige uitzondering hierop is wanneer u een aanvraag hebt voor een specifiek galerijvoorstel of galerij-item, in welk geval u de artiest een PB mag sturen en alleen die specifieke afbeeldingen vraagt.

 • Ontwerpers zijn niet verplicht om elk verzoek in te vullen, maar leden kunnen ook verzoeken indienen. Gelieve geen personeel en andere ontwerpers te dassen of lastig te vallen om uw verzoek in te willigen; wees geduldig en respectvol.

 • Wanneer een grafisch ontwerper aan een verzoek werkt, zal hij / zij het een label geven door in de thread een pictogram "In Behandeling" aan het onderwerp toe te voegen. Als de Designer ziet dat iemand anders aan het verzoek werkt, kan dit pictogram ook worden bijgewerkt voor kennisgevingsdoeleinden.

 • Zodra jouw aanvraag is voltooid, plaatst de grafisch ontwerper het product in de thread en wacht op jouw goedkeuring. Als het eindproduct naar wens is, verander dan het topic pictogram in "Opgelost", zodat een grafisch ontwerper het kan vergrendelen. Als jouw verzoek zonder antwoord tien dagen is verstreken, verplaatsen we je verzoek naar "Voltooide Aanvragen".

 • Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar wanneer commentaar wordt gegeven door de staf of leden, bekritiseer dan niet. Je mag constructieve opmerkingen posten, maar geen aanstootgevende opmerkingen.

 • Het is niet toegestaan ​​om meer dan 10 afbeeldingen aan te vragen. Als u meer afbeeldingen nodig hebt, is een nieuwe aanvraag vereist.

  Opmerking: Volledige kits voor thema's zijn niet toegestaan.

 • Bovendien is meerdere grafische verzoeken in één aanvraagformulier niet toegestaan. Slechts één verzoektype per onderwerp. Elk onderwerp moet zijn eigen aanvraagformulier volledig ingevuld hebben. [bijv: Forumrangen, Banner, Onderwerppictogrammen, Forumpictogrammen en enzovoort]

 • Je kunt je topic bumpen, maar je reacties moeten worden gescheiden door een tijdsperiode van ten minste 24 uur; impulsieve bumps zullen resulteren in waarschuwingen. Het is niet toegestaan ​​om je verzoek te bumpen wanneer het is gelabeld door een grafisch ontwerper.

  Opmerking: als je forum gesloten / vergrendeld is en we jouw forumstatistieken of groepsinformatie niet kunnen zien, wordt een screenshot gevraagd om jouw statistieken te bewijzen en dat je in feite de beheerder van uw forum bent.

 • Je moet de onderstaande grafische aanvraaglay-out gebruiken. De lay-out van de aanvraag is de enige keer dat je vet en kleur in je berichten mag gebruiken. Vul elke sectie in - laat niets blanco; als je het niet zeker weet of als één sectie niet van toepassing is op jouw verzoek, gebruik dan de "nvt" of "niet van toepassing" in dat veld.

 • Actieforum biedt ook een formulier voor het indienen van grafische verzoeken. Het biedt u hulpmiddelen om het aanvragen van grafische afbeeldingen gemakkelijker te maken, en helpt u ook om ontwerpers zoveel mogelijk informatie te geven zodat ze uw aanvraag snel kunnen invullen. U kunt een aanvraag voor afbeeldingen indienen via het formulier [url=#]hier[/url].
  Exclamation (Dit formulier komt z.s.m online)

Grafisch Verzoek Layout (Verplicht):


Code:
    [color=#3399CC][b]Creatie Type:[/b][/color]
    [color=#333333][b]Formaat (In Pixels):[/b][/color]
    [color=#3399CC][b]Primaire Kleuren:[/b][/color]
    [color=#333333][b]Secundaire Kleuren:[/b][/color]
    [color=#3399CC][b]Te gebruiken Afbeeldingen:[/b][/color]
    [color=#333333][b]In te voegen Tekst:[/b][/color]
    [color=#3399CC][b]Font (Geef Download Link):[/b][/color]
    [color=#333333][b]Font Kleur:[/b][/color]
    [color=#3399CC][b]Link naar mijn Actieforum Forum:[/b][/color]
    [color=#333333][b]Gebruikersnaam op jouw Forum:[/b][/color]
    [color=#3399CC][b]Link naar je Laatste Grafische Verzoek:[/b][/color]
    [color=#333333][b]Gedetailleerde Beschrijving:[/b][/color]

Voorbeeld:

Creatie Type: Banner, Avatar, Handtekening, Post Icons, Etc.
Formaat (In Pixels): ???px Breed, ???px Hoog / Creator's Keuze.
Primaire Kleuren: Noem minimaal één tot twee kleuren.
Secundaire Kleuren:  Noem minimaal één tot twee kleuren.
Te gebruiken Afbeeldingen:  List any image url's you would like to be included.
In te voegen Tekst: Welke tekst, indien gewenst, wil je hebben?
Font (Geef Download Link):  Heb je een voorkeur voor een bepaald font?
Font Kleur:  Welke font kleur wil je specificeren, als je dat wilt?
Link naar mijn Actieforum Forum: Jouw Forum URL
Gebruikersnaam op jouw Forum: Jouw Gebruikersnaam op het Forum waarvoor je een aanvraag indient.
Link naar je Laatste Grafische Verzoek:  URL Hier
Gedetailleerde Beschrijving: geef hier aanvullende informatie over wat je zoekt. Hoe meer informatie je toevoegt, des te gemakkelijker zal het voor de ontwerper zijn en des te groter de kans dat je tevreden bent met het maken ervan.

Laatste Update: 12-08-2018Regels van de forumsectie Grafisch Ontwerp 121910
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Regels van de forumsectie Grafisch Ontwerp 210610

Terug naar boven Terug naar beneden

Actieforum Bot

Actieforum Bot
Forum Bot
Forum Bot

Man
Aantal berichten : 35
Registratiedatum : 22-02-10

https://ondersteun.actieforum.com


Actieforum Bot is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum