Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

  • 0

Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum Empty Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum

Bericht van Joost di 27 okt 2020 - 15:38

Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op ActieforumBeste gebruikers,

Vandaag presenteren we een nieuwe functie waar reikhalzend naar uitgekeken wordt door Actieforum-forums: Chatbox Kanalen, waarmee je de chatbox van je forum in verschillende gespreksruimtes kunt organiseren. De kanalen kunnen openbaar zijn of worden georganiseerd in groepen middels machtigingen.

Let op: deze nieuwe functie is alleen toegankelijk als onderdeel van een actief Geavanceerd-pakket  Geadvanceerd pakket en Premium-pakket. Premium pakket

Deze update komt ook met een kleine "kers op de taart", waar alle forums zonder uitzondering nu van kunnen profiteren: het plaatsen van geanimeerde gifs en andere afbeeldingen in de Chatbox door een simpele link te kopiëren en te plakken! Leuk om de gesprekservaring voor gebruikers te verrijken! 59

Ontdek deze nieuwe functies in onze onderstaande presentatie.

Wat zijn chat kanalen?
Voor forums die zich hebben geabonneerd op het Premium-pakket, is het nu mogelijk om uw Chatbox te structureren in verschillende kanalen waar leden met elkaar communiceren volgens vooraf gedefinieerde regels. Deze kanalen kunnen openbaar (open voor iedereen) of privé (open voor een beperkt aantal groepen) zijn.

Door kanalen te gebruiken, heeft u de mogelijkheid om de chatbox van uw forum naar wens in te richten. De creatie van een thematisch kanaal maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de discussies van de leden met betrekking tot een specifiek onderwerp te hergroeperen. Door een kanaal aan te maken dat gereserveerd is voor beheerders en moderatoren, is het mogelijk om de gesprekken met betrekking tot het beheer van het forum, enz. te hergroeperen.

Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum Channe12


Hoe Chatkanalen te activeren en configureren
Deze nieuwe Chatbox-functie is alleen beschikbaar als onderdeel van het Premium-pakket. (Voor meer informatie over de pakketten, zie onze tutorial "Actieforum pakketten")
Als uw forum in een Premium-pakket zit, kunt u naast het basispakket tot 8 kanalen aanmaken.

Ga hiervoor naar uw Beheerderspaneel> Modules> Chatbox> Kanaal instellingen

Hier kunt u nieuwe kanalen toevoegen (het algemene kanaal, dat het standaardkanaal is, verschijnt niet in de lijst met kanalen die door u zijn gemaakt) en definieer voor elk kanaal een titel, een beschrijving, een kleur en toegangsrechten met betrekking tot de forumgroepen.

Privékanalen worden alleen getoond aan leden met toegang (bovendien onderscheidt een speciaal pictogram in de vorm van een hangslot een privékanaal van een openbaar kanaal).

Elk kanaal heeft zijn eigen archief.

Geanimeerde gifs en afbeeldingen in de chatbox voor alle forums
We hebben van deze update gebruik gemaakt om enkele verbeteringen aan te brengen in de stijl van de Chatbox, vooral in de AwesomeBB-versie.

Tegelijkertijd hebben we een nieuwe optie geïmplementeerd die gratis beschikbaar is voor alle Chatbox-gebruikers, alle pakketten en alle versies en die u zeker zal plezieren. Nu kunt u een geanimeerde gif of een andere afbeelding in de chat weergeven: deel gewoon de afbeeldingslink in uw bericht en deze link wordt automatisch vervangen door de afbeelding.
Zorg er echter voor dat u de link van de afbeelding zelf deelt die eindigt met de extensie: ".jpg", ".png", ".webp" of ".gif" bijvoorbeeld.

Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum 121910
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum 210610

Terug naar boven Terug naar beneden

Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man
Aantal berichten : 4993
Leeftijd : 29
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

https://ondersteun.actieforum.com/

TonnyKamper heeft dit bericht gelezenJoost is bedankt door de starter van dit topic.
  • 0

Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum Empty Re: Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum

Bericht van TonnyKamper do 19 nov 2020 - 0:16

Even een update over deze aankondiging. Dit is nu toegankelijk als onderdeel van een actief Geavanceerd- of Premium-pakket.  Geadvanceerd pakket Premium pakket


Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum 121910
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Nieuw: Chatbox Kanalen gearriveerd op Actieforum 210610

Terug naar boven Terug naar beneden

TonnyKamper

TonnyKamper
Globaal Moderator
Globaal Moderator

Vrouw
Aantal berichten : 1156
Leeftijd : 66
Registratiedatum : 15-02-15
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

http://punt.forumactie.com/

Joost en pedxz hebben dit bericht gelezenTonnyKamper is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum