Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Progressieve Web App (PWA) voor uw forum

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

  • 0

Belangrijke informatie Progressieve Web App (PWA) voor uw forum

Bericht van Joost do 1 aug 2019 - 18:53

Progressieve Web App (PWA) voor uw forum

Beste gebruikers,

We zijn verheugd aan te kondigen dat Actieforum-forums nu een mobiele en progressieve webapplicatie hebben die is gewijd aan elk forum in de vorm van een Progressieve Web App  Very Happy

Wat is een Progressieve Web App (PWA)?


De Progressive Web App is een applicatie die 100% is toegewijd aan uw forum. Het combineert de beste functies in moderne webbrowsers met de voordelen en optimale gebruikerservaring van mobiele applicaties.

PWA's hebben veel voordelen voor uw forum: installatie mogelijk vanaf een mobiele telefoon of pc zonder door een applicatiewinkel te gaan, de applicatie is exclusief gewijd aan uw forum, snel laden, beveiligde pagina's, pushmeldingen, pictogram op het startscherm voor toegang het forum, volledig scherm, etc.

Hoe activeer ik de Progressive Web App (PWA) voor mijn forum?


Alle Actieforum-forums bevatten ingebouwde PWA-technologie, zodat u niets hoeft te doen om hiervan te profiteren en het met uw community te delen.  cheers

Elke gebruiker is vrij om pushmeldingen van uw forum te accepteren (of te weigeren) of zijn PWA op zijn mobiele apparaten te installeren door de uitnodiging die door het forum voor dit doel wordt aangeboden te accepteren/weigeren.

Als hij accepteert, krijgt hij een pictogram op het startscherm van zijn mobiele apparaat waarmee hij rechtstreeks toegang heeft tot het forum. Hij wordt ook op de hoogte gebracht van zijn nieuwe functies volgens de meldingsvoorkeuren die hij heeft gedefinieerd in zijn profiel voor de ToolBar.

Hoe pas ik de Progressive Web App (PWA) van mijn forum aan?


U kunt de PWA van uw forum aanpassen via uw beheerderspaneel >> Modules >> Mobiele Apps >> PWA : Uw forum toegewijde app.

U kunt een naam, een beschrijving, een pictogram definiëren, evenals de kleuren van de werkbalk en de achtergrond van de startpagina:

Progressieve Web App (PWA) verkrijgbaar op Actieforum forums 31-07-10

Zonder u te veel te vertellen, laat ik u alle nieuwe mogelijkheden ontdekken die de PWA op uw forum biedt.

We hopen dat deze verbetering u volledige voldoening zal brengen.

Vriendelijke groet,
Het Actieforum team  king

Aantekening :

  • Voor een optimaal gebruik van deze nieuwe technologie is het raadzaam om het HTTPS-protocol op uw forums te activeren. Verschillende PWA-functies vereisen inderdaad het HTTPS-protocol.
  • PWA is een recente technologie waarvan de functies rechtstreeks worden beheerd door browsers. Maar niet alle browsers zijn op hetzelfde niveau, (kijk hier voor meer details). Op Google Chrome worden alle functies beheerd. In andere browsers wordt het geïntegreerd. Het is daarom niet te verwachten dat hetzelfde gedrag op alle web- en mobiele browsers zal optreden.
  • De PWA-meldingen van het forum zijn rechtstreeks gekoppeld aan de ToolBar-meldingen en de activering ervan. Ze kunnen worden beheerd via het beheer van ToolBar-meldingen in het profiel van elke gebruiker.
  • Als u akkoord bent gegaan met het ontvangen van pushmeldingen op het web maar u zich wilt afmelden, is het proces heel eenvoudig (u kunt zich zelfs later afmelden). Klik eenvoudig op het beveiligde hangslot in de adresbalk of ga naar uw browserinstellingen en annuleer de autorisatie.


Progressieve Web App (PWA) voor uw forum 121910
Forum Tools | Tutorials | Stijl aanvraag | Forumpromotie goedkeuring | Wachtwoord vergeten?
Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Progressieve Web App (PWA) voor uw forum 210610Facebook | Twitter

Terug naar boven Terug naar beneden

Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man
Berichten : 5573
Leeftijd : 31
Registratie : 31-08-07
Oprichter : Ja
Templates : Ja
CSS : Ja

1000 berichten of meer zijn als leuk gemarkeerd
Wanneer je 1000 of meer likes op je berichten krijgt
Lid sinds +15 jaar
U bent al meer dan 15 jaar lid
Medewerker award
Je verdient deze award als je medewerker bent van Actieforum
1000 berichten of meer gepost
Je hebt 1000 berichten of meer gepost
Feestdagen 2022
Fijne Feestdagen namens team Actieforum!

https://ondersteun.actieforum.com/Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum