Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Storing in de tool voor wachtwoordherstel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Opgeloste Topic Storing in de tool voor wachtwoordherstel

Bericht van Joost zo 3 jun 2018 - 9:16

Storing in de tool voor wachtwoordherstel


Beste gebruiker,

Als gevolg van een recente update is er een zij-effect ontstaan, de link "Herstel mijn wachtwoord" staat momenteel niet toe om een ​​nieuw wachtwoord te verkrijgen in geval van vergeten . Inderdaad, het formulier kan wel worden ingediend, maar de ontvangen e-mail bevat geen nieuw wachtwoord, maar de vermelding: Uw wachtwoord is "Degene die is gekozen tijdens de registratie"

Zie voorbeeld (Franstalig):
Storing in de tool voor wachtwoordherstel NnTbSK3

Dit is natuurlijk een abnormaal proces, omdat het gebruik van deze tool per definitie betekent dat u het oorspronkelijke wachtwoord niet kent. Het technische team is al bezig om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

In afwachting van deze correctie :

- Als je de oprichter van het forum bent, kunt u een nieuw wachtwoord verkrijgen door het versturen van een privé-bericht naar Korra of Joost voor het versturen van een nieuw wachtwoord. Vergeet hierbij niet je e-mailadres dat werd gebruikt om het forum te creëren en de link naar uw forum te vermelden.
(Zie dit topic ).

- Als je een forumlid / moderator / niet-oprichter van het forum bent , kan het beheerders team van dit ondersteuningsforum je geen nieuw wachtwoord geven. Je moet dan contact opnemen met jouw forumbeheerder van je eigen forum, die je wachtwoord wel kan wijzigen. Als u geen contact kunt opnemen met een beheerder, moet u helaas wachten op een correctie van dit probleem waaraan al wordt gewerkt.

Ons excuses voor het eventuele ongemak!
Storing in de tool voor wachtwoordherstel 121910
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Storing in de tool voor wachtwoordherstel 210610

Terug naar boven Terug naar beneden

Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man
Aantal berichten : 4993
Leeftijd : 29
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

https://ondersteun.actieforum.com/


Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum