Nieuwe opties voor je forum

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

  • 0

Nieuwe opties voor je forum

Bericht van Joost op ma 22 feb 2016 - 21:46

Nieuwe opties voor je forum


Beste leden,

Wij presenteren met trots de lancering van 2 nieuwe opties die onze service zullen verbeteren.


1- Verbetering van de tag optie  Doel van deze functie:  Deze optie zal de gebruikersnaam tag optie te verbeteren. Wanneer je hoverd over de getagde gebruikersnaam, het laat u een samenvatting van het gebruikersprofiel zien. U kunt alle informatie over het lid zien, zonder de pagina te verlaten.

Waar vind ik deze optie:Als eerste ga naar je beheerderspaneel >> Algemeen >> Berichten en Emails >> Configuratie >> Activeer een voorbeeld van het profiel bij het hoveren.


De admin heft de mogelijkheid om deze te verwijderen via de Beheerders panel. (Bij standaard is dit ingesteld op“Ja”).
We hebben ook een nieuwe template tabblad genaamd mentions_tooltips, zodat de oprichter de optie zou kunnen wijzigen volgens zijn / haar forum design  


2-Forceer de basis CSSDoel van deze functie:Wanneer een forum eigenaar die bezig was met het maken van een gepersonaliseerde CSS en een bug zag op zijn / haar forum, kon hij / zij de basis CSS niet uitschakelen. Daarbij was het onmogelijk om te weten of het probleem uit de aangepaste CSS kwam. Nu kan de oprichter dwingen om de basis CSS te gebruiken. In een minuut, kan hij / zij terug te keren naar de basis CSS zonder verlies van uw CSS wijzigingen. De optie bestaat al voor sjablonen.

Waar kan ik deze optie vinden:  Ga naar je Beheerderspaneel>> Display>> Plaatjes en Kleuren >> Kleuren >> CSS StylesheetNatuurlijk kan deze optie alleen worden geactiveerd wanneer u de CSS hebt gewijzigd. Anders wordt de optie grijs weergegeven.

Wij hopen dat u zult genieten van deze nieuwe opties

Actieforum
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4436
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 27
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken https://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum