The Maze Runner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Promotie topic goedgekeurd The Maze Runner

Bericht van Viezesokken op di 14 apr 2015 - 1:17The Maze Runner 25aq7b7

Welkom op TheMazerunnerNL! Kruip in de huid van jouw eigen Glader, en beleef al schrijvend de avonturen. Je bent vrij om het karakter en het uiterlijk van je Glader te bepalen; blijf je braaf in the Glade, of probeer je een Runner te worden en te ontsnappen? Dit rollenspel is volledig gebaseerd op de gelijknamige serie The Maze Runner.

UPDATES

Runners zullen gekozen worden op basis van activiteit en karakter van het personage. Zodra er genoeg leden zijn, zullen de eerste Runners gekozen worden. De Runners mogen topics openen in the maze, and zullen daar verrast worden door gevaren!
Zodra er genoeg activiteit is, zullen ook de eerste kleine verhaallijnen gestart worden. Er liggen al plannen voor latere, grote gebeurtenissen.


GENERAL INFO

Naam: The Maze Runner NL
Soort: [RPG]
Onderwerp: The Maze Runner
Omschrijving: Speel jouw eigen personage in de wereld van The Maze Runner.
Link: http://themazerunnernl.actieforum.com


Viezesokken

Viezesokken
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 14-04-15
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

http://www.themazerunnernl.actieforum.com
Viezesokken is bedankt door de starter van dit topic.

Promotie topic goedgekeurd Re: The Maze Runner

Bericht van 10spetter10 op di 14 apr 2015 - 1:48

.The Maze Runner 5gibgo10.Je promotie topic is bij deze goedgekeurd en gemarkeerd met het The Maze Runner Goedge10 icoon.
Heel veel succes met je forum!
10spetter10

10spetter10
Medaille Forumlid
Medaille Forumlid

Man Aantal berichten : 1223
Geboortedatum : 21-04-97
Leeftijd : 22
Taal : Nederlands
Locatie : België
Registratiedatum : 08-07-12
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

10spetter10 is bedankt door de starter van dit topic.

Promotie topic goedgekeurd Re: The Maze Runner

Bericht van Viezesokken op di 2 jun 2015 - 11:47

The Maze Runner Nf5qth

UPDATES

Intussen is er al onwijs veel veranderd op de site. De eerste runners zijn gekozen, en ook zijn er al wat keepers aangesteld. De belangrijkste dingen voor nu zijn:
  • Een nieuwe layout!
  • Een verhaallijn - THE STING. Natuurlijk lopen er net zoals in de boeken/films grievers rond in het labyrint. Daarvoor is een griever account aangemaakt, en het is dus de bespeler van de griever die bepaald of iemand gestoken wordt - niet de speler zelf. Iedereen die besluit het labyrint in te gaan loopt in principe het risico gestoken te worden, maar niet iedereen wordt dat ook echt. De eerste persoon is al gestoken, en de gladers zijn heftig op zoek naar een manier om hem te genezen.
  • De RPG is waanzinnig druk en gezellig, en vaak zijn er tot 's avonds laat mensen online!
  • Er is een hele gezellig drukke whatsapp groep waar ook met elkaar wordt gekletst als mensen niet online kunnen komen.

  • We hebben 51 geregistreerde gebruikers en 7657 geplaatste berichten.


GENERAL INFO

Naam: The Maze Runner NL
Soort: [RPG]
Onderwerp: The Maze Runner
Omschrijving: Speel jouw eigen personage in de wereld van The Maze Runner.
Link: http://themazerunnernl.actieforum.com
Viezesokken

Viezesokken
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 14-04-15
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

http://www.themazerunnernl.actieforum.com
Viezesokken is bedankt door de starter van dit topic.

Promotie topic goedgekeurd Re: The Maze Runner

Bericht van Viezesokken op do 15 okt 2015 - 18:18

Een hele tijd geleden dat er iets geplaatst is, dus nu in één keer een nieuwe verhaallijn die vandaag begonnen is!The Robbers Cave Experiment


Hypotheses

(1) When individuals having no established relationships are brought together to interact in group activities with common goals, they produce a group structure with hierarchical statuses and roles within it.

(2) If two in-groups thus formed are brought into a functional relationship under conditions of competition and group frustration, attitudes and appropriate hostile actions in relation to the out-group and its members will arise and will be standardized and shared in varying degrees by group members.


Storyline

Grievers, een afgebrand homestead en nog altijd die teisterende onwetendheid. De gladers hebben veel te verduren gehad, maar wat als dat pas het begin was?

De creators hebben unaniem beslist over de volgende stap; een reeks nieuwe variabelen die de gladers tot hun uitersten zal drijven.

Tijdens de brand werkten de gladers samen om de brand te blussen en iedereen in veiligheid te brengen. Het resulteerde in een sterk gevoel van eenheid, en gezamenlijk begonnen ze te werken aan een nieuwe slaapplaats.

Maar nu zal die eenheid op de proef gesteld worden. Wat als een andere groep uit een ander labyrint in de glade arriveert? Een groep met een net zo sterk eenheidsgevoel als de gladers?

En hoe verandert dat als alle landbouwgrond en voorraden verwoest worden, en iedereen afhankelijk raakt van het voedsel dat de creators naar boven sturen - als iedereen moet vechten voor zijn deel?

Wordt vervolgd


The Robbers Cave Experiment


Eagles vs Rattlers

Een tweede groep arriveert in de glade; een groep die eerder in zo'n zelfde glade heeft gezeten en nu gezamenlijk in onze glade wordt gebracht. Ze zijn, net als de gladers, een hechte eenheid.

"If two in-groups are brought under conditions of competition and group frustration, attitudes and appropriate hostile actions in relation to the out-group and its members will arise [red.]"

Problemen ontstaan zodra alle voedselvoorraden en mogelijkheden tot verbouwing onmogelijk gemaakt worden. Het kleine beetje voedsel dat de creators naar de glade sturen, moet onder alle gladers en vreemdelingen verdeeld worden. Zodra twee groepen elkaar in competitieve omstandigheden ontmoeten, zullen er twee vijandelijke kampen ontstaan.

What to do?

Wil je een 'vreemdeling' spelen - iemand die eerder opgesloten zat in een andere glade? Dan ben je altijd, gedurende de hele verhaallijn, vrij om een account aan te maken (dat dan niet als gezamenlijke groep aangekomen zijn, vergeten we dan voor het gemak). In de gebruikerslegenda zullen twee groepen aangemaakt worden: de gladers (wit) en de 'vreemdelingen' (grijs). Meld je aan bij die groep, en dan kleurt je naam naar die kleur. Lekker overzichtelijk (:

  • Alle accounts die nu aangemaakt zijn, horen bij kamp Gladers. De nieuwe accounts mogen hun kant kiezen. Je mag in de rpg natuurlijk overlopen naar het andere kamp.
  • De vreemdelingen krijgen nog wel een fancy andere naam, maar ook dat laten we aan de rpg over.
  • Om de ruimte te geven om karakters te ontwikkelen voordat de vreemdelingen in de glade arriveren, zal er een apart subforum komen waar je met je nieuwe account kan posten. Zo kunnen er hiërarchieën en relaties ontstaan voordat ze de tweekampenstrijd ingaan. Dit subforum zal donderdag geopend worden. Dan hebben jullie nog even de tijd om na te denken over nieuwe karakters.Bericht van WCKD


The Robbers Cave Experiment


10/1/2008 notules

Vandaag zijn de ontwerpen voor GROUP A en GROUP B afgerond. Na eerdere tests is er besloten om twee verschillende omstandigheden te creëren, om de effecten van groepsvorming op het brein tussen de twee groepen te kunnen vergelijken.

GROUP A

GROUP A zal zich bevinden in een zonnig open veld, met enkele gebouwen voor bescherming, met een knusse slaapzaal om het groepsgevoel te versterken. Ze zullen zelf hun voedsel moeten verbouwen, maar wekelijks zal er voedsel met de lift meegestuurd worden. Ze zullen de gevaren van het labyrint kennen, maar zich relatief veilig voelen binnen de muren van de glade. Aan de hand van eerdere experimenten verwachten we dat ze een kleine, functionerende hiërarchische samenleving op zullen bouwen, mogelijk werkend richting een democratie.

GROUP B

GROUP B zal zich in een schemerig gebied bevinden. Het grootste gedeelte van het gebied zal bezet worden door bossen. De ingang / lift naar dit gebied zal tussen de bomen zijn. Op het kleine stukje open veld staat een oud, vervallen gebouw dat matige bescherming biedt. Deze proefpersonen zal geen voedsel gestuurd worden. Via dezelfde lift zullen wel regelmatig wilde dieren losgelaten worden die gedood zullen moeten worden voor een maal. 's Nachts zullen de deuren naar het labyrint niet altijd sluiten, waardoor de grievers het woongebied kunnen betreden. De middelen zullen schaarser zijn, het leven zal zwaarder zijn en proefpersonen zullen harder moeten vechten om te overleven.

And remember.. WCKD is good..Intussen zijn er ook twee accounts die bij WCKD horen: Rat Man en Griever. Griever plaatst berichten in het labyrint, dus het labyrint betreden brengt altijd een risico met zich mee! Maar wees gerust, nog steeds kan je karakter niet overlijden zonder jouw toestemming - wél kan je gestoken worden zonder consent. Rat Man kan random, op ieder moment, een variabele in jouw topic gooien. Dit kan een onschuldige beetle blade zijn, maar een variable kan in principe iedere denkbare vorm aannemen.
Viezesokken

Viezesokken
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 14-04-15
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

http://www.themazerunnernl.actieforum.com
Viezesokken is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum