Gezocht: Hulp voor nieuwe Eiland RPG Myst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Gezocht: Hulp voor nieuwe Eiland RPG Myst

Bericht van Mystic op do 28 maa 2013 - 16:17

Hallo,

Ik vraag me af of iemand interesse heeft om mee te helpen met het oprichten van een nieuwe RPG, 'Myst' dat zich afspeelt op een raar eiland.

Het verhaal voor nieuwkomers om zich in te leven.:
Zwooeeef....Met een hoge snelheid suiste het vliegtuig omlaag rechtstreeks richting de oceaan. Splash...Daar lag het toestel dan. Rokende motoren, gillende mensen, een dode piloot en...Haaien. Vele mensen zijn omgekomen bij de klap op het water, de rest is gewond. Er heeft zojuist een groot drama plaats gevonden en er is niemand om te helpen. De deur van het vliegtuig moet open...Met het risico dat het toestel vol met water loopt. Toch biedt deze optie een kans om op het dak van het toestel te komen. Het is alles of niets. Tenminste..Alles..Het is gelukt! De deur is open en ja hoor...Daar komt het water met een vloedgolf het toestel binnen. De mensen die zich verzamelt hebben bij de deur klimmen zo snel mogelijk het dak op, maar een groot deel van hun is te zwak en valt het water in...Omringt door haaien. De overlevenden staan zwaaiend en schreeuwend op het dak en turen over de oceaan. Er is niets te zien behalve...'Drijfhout!!! Er ligt hier drijfhout, We moeten een vlot maken. Dit ding zinkt!!!' Zo gezegt, Zo gedaan. Er werd een zwak vlot gemaakt dat het niet meer dan 2 dagen vol zou houden. Hopelijk is het genoeg om land te kunnen bereiken.

Het was alweer een dag later dat het vlot 2 keer zo klein was als eerst, maar toen kwam het verlossende woord: 'LAND INZICHT!!!! PAK DE STOKKEN!!' De stokken werden gebruikt als roeispaan. Beetje bij beetje werd het vlot de juiste kant opgeduwd, maar door een sterke stroming raakte de overlevende hun controle kwijt. Het vlot werd een halve kilometer meegetrokken, terug in de richting waar ze vandaan kwamen...en daar opeens...Land. Deze keer lukte het de reizigers wel de kust te bereiken. Ze bereikte het eiland Myst. Een raar rijk, maar ach...Beter dan die oneindige watervlakte...Of toch niet?

De RPG is nog lang niet klaar, Als ik het een beetje schat is het forum nu pas voor 5% af. ;S
Ik vraag me dus af of er iemand is die het leuk lijkt om een RPG met me te beginnen.

Het liefst zoek ik iemand die een beetje verstand heeft van RPG`s, want dat heb ik nog niet echt ;S (Wilde het gewoon eens proberen) en natuurlijk iemand die een beetje vertrouwd is met Actieforum. (Ben zelf heel slecht in lay-outs terwijl ik vol zit met ideeën ;S)

Lijkt het je leuk om mee te doen..Reageer dan even! Very Happy

Gr. Mystic
avatar

Mystic
Medaille Forumlid

Man Aantal berichten : 291
Geboortedatum : 05-07-99
Leeftijd : 18
Taal : Nederlands en Engels
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 24-09-12
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken https://ondersteun.actieforum.com
Mystic is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum