Anime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Anime

Bericht van Youna op wo 23 jun 2010 - 15:47

ANIMESoort: RPG
Taal: Nederlands
Omschrijving

De rpg: Anime
Deze 1 jaar oude rpg was op het begin een zeer actieve rpg. Al snel telde de site al meer dan 50 leden. Spijtig genoeg putte de rpg wat uit en werd hij zo goed als ‘dood’. Een hele tijd daarna begon de admin weer aan de rpg te werken, in de hoop deze mooi rpg terug actief te krijgen. Met succes, de rpg werd weer actief. Er zijn immers nu al meer dan 100 leden! We hopen dat dit ook blijft.
Informatie: De site
In deze rpg stap je in de wereld van anime. In deze maar liefst 25 gebieden tellende rpg kan je verschillende personages spelen. Een dier, mens en zeer veel mytische wezens. Daarbij bied ‘Anime’ ook nog de mogelijkheid om maximaal 3 krachten te bezitten. Deze krachten moeten wel te maken hebben met wie je speelt. Al snel zul je je goed op je gemak voelen. In het onderdeel ‘algemeen’ kan je verschillende vragen over de rpg en de site stellen. Alle leden en moderators zullen je met alle plezier helpen om van je problemen en vragen af te komen. Daarbij kan je ook nog al je leuke ideeën voorstellen. Deze ideeën worden goed bekeken en afgevraagd of ze er kunnen komen. In Real Life kan je jezelf voorstellen zoals je echt bent, zo leer je ook snel andere mensen kennen. Met hun kan je je intressen delen en voor je het weet heb je er weer veel nieuwe vrienden bij. Ook in ‘off-game’ kan je over alles praten wat niet met de rpg te maken heeft. In het babbelhoekje kan je alles vertellen wat er op je lever ligt.

Link:
Anime

Banner:

avatar

Youna
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 16-05-10

Profiel bekijken http://www.anime.forumotions.net
Youna is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Anime

Bericht van Joost op zo 2 dec 2012 - 23:53

Forum Goedgekeurd.   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
avatar

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4419
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 26
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken https://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum