Nederlands Ondersteuningsforum :
Welkom op het Nederlandse Ondersteuningsforum van ActieForum.


Om ondersteuning te vragen of om in één van onze andere forumsecties te kunnen posten dien je een account te hebben, bedankt voor het inloggen als je al geregistreerd bent, of registreer direct een account op ons ondersteuningsforum als je dit nog niet gedaan hebt.

Jesuit Wars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Jesuit Wars

Bericht van Roelfzema op vr 27 maa 2009 - 20:35

-Gecencureerde banner met link-
Die banner heb ik niet zelf gemaakt. Wel de skin en veel van de gifanimaties.
De nederlandstalige website bevat vooral vertalingen van engelstalige artikelen. Die vertaal ik meestal zelf, door de fouten van de online vertaalmachine te gaan verbeteren. Ook vertaal ik grotere gedeeltes van euvre, zoals veel citaten uit het euvre van Eric Jon Phelps. De website bevat bovendien een engelstalig forum onderaan, om de engelstalige auteurs te informeren, wiens werken ik vertaal, maar ook om internationale contacten in stand te houden met betrekking naar de research naar de leugens in politiek, media, religie, wetenschap, medische zaken, technologische zaken. Momenteel staat er op de engelstalige afdeling een artikel over het geheime banbeleid van Google, waarover in de Nederlandse media niets gepubliceerd wordt. Soms is mijn forum erg actueel, als kranten in Nederland dezelfde informatie vermelden, is dat vaak veel later dan ik. Zo had ik die film van Bischop Williams, die de Holocaust ontkende, al 2 weken eerder geupload, als toen ik diezelfde informatie op nu.nl tegen kwam. De reden dat ik sneller ben is vooral omdat ik bronnen van klokkenluiders en research tot betrekking van informatie van mensen die hun leven riskeren om die informatie naar de oppervlakte te krijgen, al jaren bestudeer.

Momenteel wil ik een thread beginnen over de affaire Demmink, waarvoor Baybasin 12 jaar in de gevangenis zit als deksel op die doofpot. Er kunnen dan weer hacker aanvallen komen, zoals ik die al meemaakte op mijn forums hier op actieforum die niet toegankelijk zijn voor publiek, ik merkte namelijk dat die goed bezocht werden hoewel ik nog geen leden had. Tof dat die statistieken van bezoekers er op zitten Suspect Het is gevaarlijk werk, ik heb al eens een moordaanslag gekregen, enkel van de mensen die ik citeer zijn al vermoord. Jim Arrabito en Bill Cooper bijvoorbeeld. Er staan nu ook pagina's van -Gecencureerd-. Verschillende andere websites die ik bouwde afgelopen jaren werden al gesaboteerd door buitenlandse geheime diensten, ook met behulp van infiltranten in de Nederlanden. Nou, ik heb niets meer te verliezen. Ik zie de dagelijkse propaganda op elke krant, ik merk hoe jonge mensen als ik hier tegen kom volledig geconditioneerd zijn door leugens over de geschiedenis en de politiek, mij kostte het meer dan 20 jaar als volwassenen om te ontdekken dat ouders, docenten, media, dagelijks liegen over de politieke realiteit. Niet enkel over GOED, HEILIG en MAN in de vorm van Sinderklaas, de Katholieke Kardinaal. Als voorbeeld de bomaanslag op 11 september 2001, dat een propaganda aanval is op de westerse samenleveng, beter bekend als de restende Reformatie. Het woord Contrareformatie is dan ook de gemakkelijkste wijze om de politieke realiteit, aangestuurd door geheime diensten, te begrijpen. De oudste geheime dienst op deze planeet is de Jezuïeten Orde, opgezet in 1536, dat is 30 jaar voor de Beeldenstorm van 1566 en 36 jaar voor de aanvang van de 80~jarige oorlog. Deze Gouden Eeuw, die men de 80~jarige oorlog noemt, is begonnen op 1 april 1572 door de inname van Den Brielle door de Watergeuzen.
Vandaar Oppergeus.
Zo noemden de paepkes onze Admiraal in hun "hofkerk", hun parochie: De Hofstadgroep!
-Gecencureerde link-
-Gecencureerd link-
De martelaren van Gorkum.

Volgens Eric Jon Phelps, waren de "Wild Beggars of the Sea", zoals de Britten ons Geuskes noemen, de significante kracht van de Reformatie. Dit wordt duidelijk na kennisname van de legendes van de Vliegende Hollander. Hmmm. Ik hoop dat mijn medelanderkes niet beledigt zijn door deze term, die men vaak slechts in een schamelijk verband waar neemt in de Nederlandse cultuur. Ja, het zal wel een schaatsrijder wezen, de Prins van Oranje op Elfstedentocht als uitgenodigt met Carnaval 1 April te vieren met haringhappende Briellenaren om de Kaper Kapitein Davy Jones te herdenken, een Zeeuw. Een Zeeleeuw. De Leeuw van Vlaanderen.

Het forum zal waarschijnlijk nog onder constructie blijven.
Ik wist niet zo goed onder welke afdeling ik het forum moest plaatsen. Ik begrijp ook wel, dat Jesuit Wars geen spelletje is, maar Obi one Kenobi training voor de Jedi. Master Roshi als Goku nog jong is. De politiek is echter verder consequent anti-democratisch, pro-apartheid en politiek totaal incorrect voor zover dat functioneel is om propaganda te beëindigen. Ik bedoel, ik ga niet als van Theo van Gogh beweert werd shockeren om het shockeren, integendeel, de waarheid is shockerend in een maatschappij waar iedereen hypocriet is en met fanatisme de leugens der Contra Reformatie trouw is. Calvinisme is een verboden woord in de media, het viel nog mee dat het woord Calvinisme niet in de default "regels" zat van de phpBB forums. Tsja, fanatiek papisme, kan ook actiefront de waarheid aan? Soms plegen mensen zelfmoord, nadat ik heb aangetoont dat een gedeelte van hun gedrag papistisch is. Ik bedoel dan, je hebt fundamentele leugens gelooft. Mensen worden vaak erg boos op mij, als ik hen de waarheid vertel over Joegoslavië, 9/11, Rooms Katholieken in de politiek, kwakzalverij in de wetenschappen, medische inquisitie van genezers, fabiaans socialisme, actieve vervolging van intellectuelen door =lam en Vatikaan.

-Gecencureerde banner met link-

Verder ter verdediging tegenover eventuele hypocrieten die nog steeds aan het lezen zijn:
Mijn forum is niet welkom voor mensen die trouw willen blijven aan de leugens der Nederlandse media. Het is bedoelt voor mensen die ontdekt hebben dat elke krant in de Nederlandse schappen fundamenteel liegt op zowat elke voorpagina, dat TV en Radio nog gevaarlijker psychologisch ontworpen propaganda bevat, zich bewust is van besotemieterij van bepaalde ambtenaren en politici en natuurlijk de achterkamertjes politiek van multinationaal bedrijfsleven als onderdeel van het industriële militaire complex van de geheime diensten, met name de NAVO.
HO
avatar

Roelfzema
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 27-03-09

Profiel bekijken http://schooiers.actieforum.com
Roelfzema is bedankt door de starter van dit topic.

Betreft de Banner

Bericht van Roelfzema op vr 27 maa 2009 - 20:42

Betreft de Banner:
De website is down, ik heb die op me forum gelogd naar het blog van de maker.
Aan de linkerkant is Paus Pius de 12de te zien, ook wel bekend voor dien tijd als Kardinaal Pacelli.
Aan de rechterkant is de ondertekening van de Europese grondwet door T0ny blair te zien, voordat die referendums kwamen in West Azië. Ik heb die foto ook van Jan Peter Balkenende, eigenlijk elke Minister President van de Europese Unie. Die Handtekeningen werden gezet in het Capitolijn te Rome.

Hier die uitleg op de Galerij;
Dit is dus de foto van de banner op originele grootte. -Gecencureerde banner met link-
avatar

Roelfzema
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 27-03-09

Profiel bekijken http://schooiers.actieforum.com
Roelfzema is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Jesuit Wars

Bericht van Joost op za 28 maa 2009 - 13:58

Hoi,

Ik wil je vragen om de begin post aan te passen! Wij hebben regels voor deze forumsecties zie dit topic voor verdere informatie! Wink
Anders zal ik je topic moeten sluiten.

Forumnaam:

Adres (URL):

Banner of logo (facultatief):

Omschrijving:
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
avatar

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4352
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 26
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Jesuit Wars

Bericht van Gast op zo 29 maa 2009 - 20:01

@Die afbeelding: LOL, gaat ge Obama spele ofzoo? Very Happy
avatar

Gast
Gast


Gast is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Jesuit Wars

Bericht van Joost op ma 30 maa 2009 - 12:12

Goed ik sluit dit topic, de topic starter mag een nieuw topic aanmaken maar wel met het lijstje die in de regels staan!
Er is een pm naar je verzonden.

Gesloten -> Prullenbak   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
avatar

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4352
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 26
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum