Nederlands Ondersteuningsforum :
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Tutorial Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand

Bericht van Joost op di 5 jun 2018 - 21:57

Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand


Beste gebruikers,

De volgende nieuwe maatregelen zijn gelanceerd door de IAB om transparantie te verbeteren in programmatisch adverteren door de introductie van het ADS.TXT bestand als een nieuwe, verplichte internationale standaard voor het monetariseren van websites, we zijn blij aan te kondigen dat alle ActieForum forums nu compatibel met die nieuwe standaard zijn.

Administrators die gewend zijn aan het monetariseren van het publiek van hun forums kunnen nu het ADS.TXT bestand van hun forum updaten, zodat geïdentificeerd kan worden wie er toestemming heeft om advertentie inhoud te verkopen.  8)

Wat is het ADS.TXT bestand?


ADS.TXT (Authorized Digital Sellers) is een tekst bestand dat dient als een index publicatie lijst voor elk forum alle adverteerders (market place of advertising platform) geautoriseerd om uit te zenden of het kopen van advertentie campagnes op de forum pagina's. Dit betreft direct administrators die hun publiek monetariseren met persoonlijke advertenties.  

Hoe update men het ADS.TXT bestand van het forum?


Om in staat te zijn om de inhoud van het ADS.TXT bestand van uw forum te bewerken, is er een nieuwe optie verschenen in uw:
Beheerderspaneel > Overige > Personalized ads > Ads.txt bestand > Verklaarde geautoriseerde verkopers > Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand 1928220652

Zie Voorbeeld:
Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand Ads_tx10

Dit stelt U in staat om voor elke geautoriseerde verkopen op een aparte lijn informatie toe te voegen aan uw ADS.TXT bestand, zoals de domein naam van zijn adverteerders systeem, de uitgevers account ID, het type van account / relatie die U met hen tot stand heeft gebracht of hun certificatie autoriteit ID.

Zie voorbeeld:
Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand Ads_tx11

Als een administrator eenmaal deze informatie heeft toegevoegd aan het ADS.TXT bestand van zijn forum, dan wordt dat automatisch geupdated,hem zo in staat stellend om conform de nieuwe verplichte standaard zijn forum publiek verder te monetariseren.

Denk er a.u.b. aan dat na het updaten van uw ADS.TXT bestand, het wel tot 48 uur kan duren voordat uw advertentie banner verschijnt op uw forum. Deze wachttijd is onafhankelijk van ActieForum en blijft direct gelinkt aan uw adverteerders netwerk.

Wij hopen dat betreffende administrators tevreden zullen zijn met deze nieuwe optie.

Het ActieForum team  Notitie : Administrators welke geen gebruik maken van het monitariseren van hun publiek hoeven zich van deze nieuwe optie niets aan te trekken. Zij hoeven geen updates te maken aan het ADS.TXT bestand van hun forum. Voor meer informatie over declaring authorized sellers with an ADS.TXT bestand, lees deze tutorial van Google.Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand 121910
   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon Verklaar geautoriseerde verkopers op uw forum met het ads.txt bestand 210610

Terug naar boven Terug naar beneden

Joost

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4783
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 28
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

https://ondersteun.actieforum.com/


Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum