Nederlands Ondersteuningsforum :
Welkom op het Nederlandse Ondersteuningsforum van ActieForum.


Om ondersteuning te vragen of om in één van onze andere forumsecties te kunnen posten dien je een account te hebben, bedankt voor het inloggen als je al geregistreerd bent, of registreer direct een account op ons ondersteuningsforum als je dit nog niet gedaan hebt.

Het adres van uw forum

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Het adres van uw forum

Bericht van Kajuzbonuz op zo 13 mei 2007 - 12:44Het adres van uw forum


Als u uw adres opgeeft, kies dan het simpelst mogelijke adres, zoals http://naamvanhetforum.actieforum.com , zonder iets erachter.

2) Kun je het adres van een forum wijzigen?

Ja dat kan, als u de beheerder/oprichter van het forum bent. Als dat zo is , ga dan in uw Beheerderspaneel naar Algemeen --> Configuratie : U kunt dan uw adres wijzigen onder de omschrijving van uw forum.

Pas op: Alleen het deel ''naamvanhetforum'' kan worden gewijzigd.

Vergeet niet dat dit een internetadres is: Er kunnen geen spaties, punten of slashes tussen de woorden staan . Ook accenten zijn verboden.
Als u woorden wilt scheiden, gebruik dan een "-". Vergeet ook niet dat dit adres het adres is dat aan uw leden wordt doorgegeven : Maak het niet te ingewikkeld of te lang (minder dan 25 karakters ) anders zullen ze het adres niet onthouden.

Om uw leden op de hoogte te brengen van de verandering, hoeft u niet te wachten tot de verandering voltooid is. Stuur ze een nieuwsbrief (Beheerderspaneel --> Algemeen --> Newsletter) waarin staat dat het adres van het forum veranderd is, en dat het oude adres niet meer werkt.ActieForum

Kajuzbonuz
Actief Forumlid

Aantal berichten : 177
Geboortedatum : 01-07-93
Leeftijd : 24
Registratiedatum : 20-03-07

Profiel bekijken http://intrographic.forumactif.com
Kajuzbonuz is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum