Nederlands Ondersteuningsforum :
Welkom op het Nederlandse Ondersteuningsforum van ActieForum.


Om ondersteuning te vragen of om in één van onze andere forumsecties te kunnen posten dien je een account te hebben, bedankt voor het inloggen als je al geregistreerd bent, of registreer direct een account op ons ondersteuningsforum als je dit nog niet gedaan hebt.

To The Grave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Promotie topic goedgekeurd To The Grave

Bericht van Blackraven op zo 31 aug 2014 - 19:23

TO THE GRAVEMensen hebben vampiers altijd beschouwd als een fantasie figuur. Een wezen dat ze vermengde in verhalen om zo kinderen schrik aan te jagen. Het waren geweldige wezens om te vermengen in griezelfilms en dat was precies wat dat mensen deden. Ze dachten niet dat ze echt bestonden en onder de mensen leefde als één van de meest machtigste familie van de wereld. Want dat was precies wat ze deden. Ze bestonden enkel kwamen de meeste nooit onder de mensen, daar zorgde de familie Cavallio wel voor. Elke vampier die ontstond namen zij in huis als slaaf of dode ze wanneer ze niet bruikbaar waren. Zo zorgde ze er jaren lang voor dat niemand ooit van hun bestaan af wisten. Dat was tot al de slaven in opstand kwamen zo'n 5 jaar geleden. De slaven begonnen zich tegen de familie te keren en ze konden niks doen om ze tegen te houden. Vele vampiers wisten zo te ontsnappen en in de bewoonde wereld te geraken. Ze hadden er geen ervaring mee en vele mensen werden daardoor gedood of veranderd, ondanks dat de meeste in het begin stierven. De slaven begonnen hun krachten uiteindelijk onder controle te krijgen tussen al die mensen en wisten zich gewoon menselijk te gedragen. Nu is het als vampier overleven en zorgen dat je een beetje menselijk bent in je gedrag want als je de verkeerde mensen tegen komt kan je dood eindigen. Hetzelfde geld voor als iemand van de familie Cavallio je vind. Zij proberen de vampieren populatie weer drastisch te doen verminderen om zo weer één van de enige te kunnen worden.

Naam: To The Grave
Soort: RPG
Onderwerp: Vampieren
Link: http://to-the-grave.actieforum.com

Made byKíli
avatar

Blackraven
Actief Forumlid

Vrouw Aantal berichten : 102
Geboortedatum : 23-05-95
Leeftijd : 22
Taal : Nederlands
Locatie : Thuis
Registratiedatum : 10-04-12
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://untildawn.actieforum.com/
Blackraven is bedankt door de starter van dit topic.

Promotie topic goedgekeurd Re: To The Grave

Bericht van 10spetter10 op zo 31 aug 2014 - 20:23

..Je promotie topic is bij deze goedgekeurd en gemarkeerd met het icoon.
Heel veel succes met je forum!   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
avatar

10spetter10
Globaal Moderator
Globaal Moderator

Man Aantal berichten : 1311
Geboortedatum : 21-04-97
Leeftijd : 20
Taal : Nederlands
Locatie : België
Registratiedatum : 08-07-12
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken
10spetter10 is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum