Nederlands Ondersteuningsforum :
Welkom op het Nederlandse Ondersteuningsforum van ActieForum.


Om ondersteuning te vragen of om in één van onze andere forumsecties te kunnen posten dien je een account te hebben, bedankt voor het inloggen als je al geregistreerd bent, of registreer direct een account op ons ondersteuningsforum als je dit nog niet gedaan hebt.

The Coloris Souls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

The Coloris Souls

Bericht van Esmay09 op ma 1 nov 2010 - 16:59

The Coloris Souls gaat over mensen. Het speelt zich niet alleen af op aarde maar ook in een soort dromenwereld genaamd 'Coloris'. Daar kunnen de mensen deze wereld beïnvloeden en telkens als ze gaan slapen komen ze daar weer terecht. Telkens keren ze terug naar hun perfecte wereld tot er iets raars aan de hand is. Koning Angleas is bezig met het overnemen van deze wereld. Hij probeert de 'wil' van de plaatselijke bewoners over te nemen en alleen The Coloris Souls (dit zijn wij) kunnen dit stoppen aangezien we terug kunnen keren naar onze eigen aartse wereld. Help jij mee met het stoppen van de brute daden van Koning Angleas?

The Coloris Souls is een RPG. Het is nog niet helemaal af en vooral aan de Lay Out moet nog gewerkt worden. Ik ben er zelf niet zo goed in en daarom ben ik van plan iemand van het forum te benoemen als 'Lay Out ontwerp(st)er'. Vind jij dit nou leuk? Plaats een berichtje op het forum of stuur een berichtje naar éen van de aanspreekpunten.

[Zoals je hierboven ziet zijn Lay Out's niet mijn sterke kanten en heb ik dus ook (nog) geen plaatje tot mijn beschikking voor deze promotie.)

* Ik wil hierbij ook nog even mededelen dat het misschien een beetje andere RPG-stijl is dan jullie gewend zijn maar jullie wennen er vast wel aan (:

EDIT: Ben ik weer zo'n sukkel om de link te vergeten xD
Dit is hem. KLIK

Esmay09
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 28-10-10

Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
Esmay09 is bedankt door de starter van dit topic.

Re: The Coloris Souls

Bericht van Joost op zo 2 dec 2012 - 23:49

Forum Goedgekeurd.   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
avatar

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4341
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 26
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum