[RPG] Vamp War

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[RPG] Vamp War

Bericht van Sophietjah op wo 1 sep 2010 - 11:01


Klik op de banner om naar de site te gaan

Als de mensen je ooit vertellen dat vampiers niet bestaan - geloof ze dan niet. De wereld zit vol vampiers. Geen duivelse schepselen die van gedaante veranderen en bang zijn voor een kruis, zoals in de verhalen, maar eerbare wezens die heel lang leven, heel sterk zijn en die bloed moeten drinken om te overleven. Ze bemoeiten zich zo weinig mogelijk met menselijke zaken, en ze doden nooit degenen van wie ze drinken.
Verscholen in een sneeuwrijk, nauwelijks toegankelijke uithoek van de wereld ligt de Vampiersberg, waar vampiers elke twaalf jaar samenkomen. De Raadsvergadering (zoals ze het noemen) wordt voortgezeten door de Vampiersprinsen - aan wie alle vampiers gehoorzamen - en de aanwezigen zijn voornamelijk Vampiersgeneraal, wier taak het is leiding te geven aan de ondoden.
Maar het leven is niet zo makkelijk. Ruim vierhonderd jaar geleden was de Vampiersclan veel groter. Totdat een klein groepje zich afsplitsten, ze waren het niet eens met de Prinsen en de Generaals en verlieten de Vampiersberg. Dit groepje Vampiers noemde zichzelf: De Vampanezen. Ze wilde niets meer met de Vampiers te maken hebben en gingen vol tegen de regels in. Ze gingen de mensen waarvan ze dronken doden en kregen zo een zeer slechte reputatie. De Vampanezen zien er ook anders uit. Ze hebben een purperen huid en rode ogen en nagels en rood haar.
Een paar eeuwen geleden had een mysterieuze man, genaamt Meneer Tiny, gezegd dat er ooit een Vampanees op zou staan die de leiding over de hele clan zou krijgen en de oorlog zou openen aan de Vampiers. Deze Vampanees, De Heer der Vampanezen genoemd, zou de hele Vampiersclan uitroeien.
Nu is de oorlog begonnen, de Heer der Vampanezen is opgestaan en heeft de oorlog verklaad aan de Vampiers. Wie zal deze oorlog winnen? En zal de Vampiersclan helemaal worden uitgeroeid?


Neem een kijkje ~ Registreer ~ Log in

Lijstje:
Naam: Vamp War
Soort: RPG
Onderwerp: Eeuwige oorlog tussen twee vampierclans.
Omschrijving: Zie hierboven
Link: Klik
Eventuele banner/afbeelding: Zie hierboven
avatar

Sophietjah
Nieuw Forumlid

Vrouw Aantal berichten : 41
Geboortedatum : 12-11-94
Leeftijd : 23
Registratiedatum : 20-12-09

Profiel bekijken http://shibusenacademy.actieforum.com/forum
Sophietjah is bedankt door de starter van dit topic.

Re: [RPG] Vamp War

Bericht van Joost op zo 2 dec 2012 - 23:50

Forum Goedgekeurd.   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
avatar

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4448
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 26
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum