Nederlands Ondersteuningsforum :
Welkom op het Nederlandse Ondersteuningsforum van ActieForum.


Om ondersteuning te vragen of om in één van onze andere forumsecties te kunnen posten dien je een account te hebben, bedankt voor het inloggen als je al geregistreerd bent, of registreer direct een account op ons ondersteuningsforum als je dit nog niet gedaan hebt.

slechte verbinding met server ????

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

slechte verbinding met server ????

Bericht van axion1404 op vr 4 dec 2009 - 9:48

hallo , op mijn forum , krijg ik vb 8/10 keer de mappen niet te zien , gaat alles heel traag , en als mensen een nieuwe post willen doen , krijgen ze soms blanco pagina ?

foto's worden niet terug gegeven , maar ik zie dat hier op het forum der forums juist zelfde probleem is ?

aan wat is dit te wijten ?

axion1404
Nieuw Forumlid

Man Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 11-08-09

Profiel bekijken http://tamtamtam.forumh.net/forum.htm
axion1404 is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van susie op vr 4 dec 2009 - 10:59

geen idee waar het zo aan zou kunnen liggen, zelf heb ik geen problemen.

susie
Medaille Forumlid
Medaille Forumlid

Oud Beheerder

Vrouw Aantal berichten : 1383
Leeftijd : 33
Locatie : hetwijzeoosten
Registratiedatum : 13-07-07

Profiel bekijken http://zwemclublosser.actieforum.com/
susie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van Aggie op vr 4 dec 2009 - 18:57

Ik heb net ook de problemen, de server lag er uit (dit forum en eigen forum niet te bereiken).

Nu doet het allemaal weer, wat het is geen idee.

Aggie
Mega Actief Forumlid

Oud Support Moderator

Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van axion1404 op vr 4 dec 2009 - 20:29

jah , het is niet acute hoor , eerder iets chronisch ...

axion1404
Nieuw Forumlid

Man Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 11-08-09

Profiel bekijken http://tamtamtam.forumh.net/forum.htm
axion1404 is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van Gill op vr 4 dec 2009 - 21:31

Mijn forum en he tondersteuningsforum zijn nog altijd heel traag...


Mvg,
Gill

Gill
Actief Forumlid

Man Aantal berichten : 290
Leeftijd : 23
Locatie : België, Vlaams-Brabant, Ternat
Registratiedatum : 07-06-08

Profiel bekijken
Gill is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van Aggie op vr 4 dec 2009 - 22:47

Nou Axion dan wil ik aan je vragen of je wel weet wat chronisch is Smile. Want overdrijven is ook een vak waarschijnlijk.

Bij mij is op dit moment geen enkele fora traag. Wel merkte ik op dat als je de 'christmas' scripts gebruikt (vooral waar je de versiersel of kersttak links ziet staan) gebruikt dat je ook een behoorlijke traagheid kan creëren op je forum.

Aggie
Mega Actief Forumlid

Oud Support Moderator

Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van axion1404 op za 5 dec 2009 - 10:09

ik zou bij GOD niet weten wat het christmas script is ????

axion1404
Nieuw Forumlid

Man Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 11-08-09

Profiel bekijken http://tamtamtam.forumh.net/forum.htm
axion1404 is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van Gill op za 5 dec 2009 - 10:49

@Aggie schreef:Nou Axion dan wil ik aan je vragen of je wel weet wat chronisch is Smile. Want overdrijven is ook een vak waarschijnlijk.

Bij mij is op dit moment geen enkele fora traag. Wel merkte ik op dat als je de 'christmas' scripts gebruikt (vooral waar je de versiersel of kersttak links ziet staan) gebruikt dat je ook een behoorlijke traagheid kan creëren op je forum.

Dat is bijna altijd zo hoor, als je scripts hebt op je forum Wink

@ Axion1404, dat zijn de scripts die kan installeren op je forum voor kerstmis Wink Kijk bij nieuws voor meer info Smile


Mvg,
Gill

Gill
Actief Forumlid

Man Aantal berichten : 290
Leeftijd : 23
Locatie : België, Vlaams-Brabant, Ternat
Registratiedatum : 07-06-08

Profiel bekijken
Gill is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van axion1404 op za 5 dec 2009 - 15:12

ok daar heb ik dan geen last van , van Xmas toestanden 8)


maar heb de indruk dat het uitzonderlijk vandaag , beter is met de forum ...

maar het chronische probleem kan dus wellicht nog steeds aanwezig zijn Twisted Evil

hopelijk komt er vlug een acute oplossing king

axion1404
Nieuw Forumlid

Man Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 11-08-09

Profiel bekijken http://tamtamtam.forumh.net/forum.htm
axion1404 is bedankt door de starter van dit topic.

Re: slechte verbinding met server ????

Bericht van Aggie op za 5 dec 2009 - 18:24

Er is geen chronisch probleem, dan ligt dat probleem eerder bij jou wat jij misschien op je forum plaatst en dat problemen veroorzaakt.
Ik heb namelijk nooit problemen op het forum tot die script, nou script verwijdert en probleem opgelost en klaar.

Oplossing zal moeilijk komen, ik weet niet wat er is gebeurd maar een officieel supportforum zijn we ook niet meer!


@Gill, dat is niet altijd zo... dat ligt er maar aan. Deze scripts staan hier op het forum en zelfs op de Engelse supportforum anders had ik ze er niet eens opgezet.

Maar ik ben niet de enige hoor, de één heeft niet het probleem en de ander wel.

Aggie
Mega Actief Forumlid

Oud Support Moderator

Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum