Profielveld toegevoegd

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Profielveld toegevoegd

Bericht van Joost op zo 23 aug 2009 - 19:27

Informatie:
Na overleg in het team is er besloten om een nieuw veld toe te voegen aan het profiel als je op jouw naam klikt of naar je profiel toe gaat kan je het nieuwe veld zien en aanpassen. Dit is dan extra informatie die van belang kan zijn voor jouw vraag in een topic op het ondersteuningsforum. Lees hieronder meer. Wink

Screenshot:

Denk aan de volgende items:
1) Jouw belangrijkste forum link moet ingevuld zijn in je profiel bij het kopje 'Contact' zie screen! Dit zal dan bij jouw bericht als je gepost hebt te zien zijn dan weten wij direct het forum te vinden mochten wij er niet uitkomen.

2) Je mag alleen forums toevoegen die van Actieforum is, dus geen hyves, startpagina's, of links die niet bestaan. Betrapt een medewerker jouw hierop dan word je waarschuwing balkje aangepast.

3) Dit is geen reclame middel zie dit als hulp middel voor de hulp secties, dan hoeft er geen link worden gevraagd of in je topic geplaatst te worden die naar jouw forum leid.

4) Ga nooit een pm sturen naar personen van 'kijk in mijn profiel' om als bedoeling reclame te maken voor jouw oprichting.

Vragen?
Pm een medewerker van dit ondersteuningsforum, hij/zei zal je graag willen helpen. Very Happy   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM | Ondersteuningsvraag opgelost? Markeer je topic dan met het icoon
avatar

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4449
Geboortedatum : 23-10-91
Leeftijd : 26
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum