Nederlands Ondersteuningsforum :
Welkom op het Nederlandse Ondersteuningsforum van ActieForum.


Om ondersteuning te vragen of om in één van onze andere forumsecties te kunnen posten dien je een account te hebben, bedankt voor het inloggen als je al geregistreerd bent, of registreer direct een account op ons ondersteuningsforum als je dit nog niet gedaan hebt.

probleempje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

probleempje

Bericht van Falco op vr 21 aug 2009 - 21:12

Hey,
ik heb eventjes een vraagje waar ik maar niet uitkom. De navigatie-balk (met home, uitloggen en al die dingen) heb ik pas aangepast met andere afbeeldingen. Maar nu zijn de afbeeldingen te groot en komen
ze onder elkaar te staan.
Hierdoor komt de balk met "Je bent ingelogd als ... " een stuk onder die andere balk .. scratch

Het klinkt nogal ingewikkeld, maar wanneer je op het forum komt zal het een stuk duidelijker zijn.
Het forum is hier te vinden.

Alvast bedankt,
Falco

En ja, we zijn nog maar amper begonnen :p

Falco
Forumlid

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 06-07-09

Profiel bekijken http://www.zweinsteinmusic.forumotion.com
Falco is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van susie op vr 21 aug 2009 - 21:17

Ai css daar heb ik helaas niet veel verstand van...

de navigatiebuttosn zijn erg groot, daardoor komen ze niet op 1 lijn...het kan ook komen door de css.. maar zoals ik hierboven al typ.. daar heb ik helaas weinig verstand van.

susie
Medaille Forumlid
Medaille Forumlid

Oud Beheerder Vrouw Aantal berichten : 1383
Leeftijd : 33
Locatie : hetwijzeoosten
Registratiedatum : 13-07-07

Profiel bekijken http://zwemclublosser.actieforum.com/
susie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Aggie op vr 21 aug 2009 - 23:04

Het zal eerder komen dat de plaatjes dus veel te groot zijn, dan gaan ze uiteindelijk onder elkaar staan.

Aggie
Megactief Forumlid

Oud Support Moderator Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Falco op vr 21 aug 2009 - 23:15

Ja.. Maar dan lijkt 't me toch raar dat alles over elkaar heen gaat staan. Dan zou je dat toch moeten kunnen verzetten?

Achja, probleempje opgelost. Ik ben gewoon eventjes overgeschakeld naar PunBB. Maar nu zijn de achtergrond van de banner, en de navigatiebalk niet transparant. Heeft iemand daar toevallig 'n oplossing voor? 252529

Falco
Forumlid

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 06-07-09

Profiel bekijken http://www.zweinsteinmusic.forumotion.com
Falco is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Aggie op za 22 aug 2009 - 0:46

Tja, als gast zie je dat dus niet.. ik zag maar 3 buttons en dan heb je het probleem niet.

Achtergrond van de banner was sowieso al niet transparant wat ik eerder zag en de navigatiebalk ook niet. Dat was bij mij al donker toen je al invision gebruikte, want ik zal dat de knoppen ook niet klopte (de witte hoekjes bij registreren en inloggen).

En kleuren aanpassen, wil je het transparant vul je geen kleur in in het vakje. Dan wordt het transparant.

Aggie
Megactief Forumlid

Oud Support Moderator Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Falco op za 22 aug 2009 - 0:58

Dat is dus 't probleem; ik kan het niet voor elkaar krijgen om niets in dat vakje in te vullen Neutral

En dat die knoppen niet klopte had ik ook al gezien, maar wilde eerst even kijken of ik bovenstaande genoemde fout nog kon oplossen, want anders moest ik waarschijnlijk de knoppen aanpassen en dan had het dus nog geen nut gehad om ze te verbeteren :'-)

Falco
Forumlid

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 06-07-09

Profiel bekijken http://www.zweinsteinmusic.forumotion.com
Falco is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Aggie op za 22 aug 2009 - 1:43

Je hebt het vakje met de kleur bijv Rood en daarnaast staat een vakje met de kleurcode Rood is #FF0000.

Wil je transparant, laat je waar #FF0000 of iets dergelijks staat gewoon leeg.
Lukt het niet, kijk dan even naar de CSS, want dan zou het CSS gerelateerd kunnen zijn.

Aggie
Megactief Forumlid

Oud Support Moderator Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Falco op za 22 aug 2009 - 8:28

Wanneer ik dat hokje leeg laat, verspringt hij vanzelf naar wit of zwart. Dus dan is 't nog niet transparant :p

En als ik 'n tabblad verder ga naar Css, dan blijkt die helemaal leeg/wit te zijn ;o. (toen ik de versie van 't forum op "invision" had staan, stond dat hele vak vol)

Dus ik kan d'r wel naar kijken, maar verder geen informatie uithalen aangezien het helemaal wit is Razz

Falco
Forumlid

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 06-07-09

Profiel bekijken http://www.zweinsteinmusic.forumotion.com
Falco is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Aggie op za 22 aug 2009 - 10:28

Dat is heel vreemd, aangezien ik het wel transparant kan maken. Welke vakjes gebruik je?
En als het CSS vak leeg is, dan staat er verder dus niets en hoef je er ook niet veel mee te doen.

Als ik dit wijzig "Body line background color:" dus ik laat het leeg, is er niets aan de hand, dan is de kleur weg en dus transparant.

Aggie
Megactief Forumlid

Oud Support Moderator Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Falco op za 22 aug 2009 - 12:01

Wanneer ik alles in dat hokje weghaal (dit keer was 't iets van 333333). Dan komt er uiteindelijk wanneer ik op 't groene vinkje klik, 0000000 te staan. En dan springt de kleur weer vanzelf over op zwart.

Dus bij mij is er wel iets aan de hand, want hij wil niet echt meewerken :'-)
Maar snap je wel wat ik bedoel? (a)

Falco
Forumlid

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 06-07-09

Profiel bekijken http://www.zweinsteinmusic.forumotion.com
Falco is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Aggie op za 22 aug 2009 - 12:15

Ja, dat begrijp ik helemaal, alleen vind het probleem dus heel vreemd.

Aggie
Megactief Forumlid

Oud Support Moderator Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van susie op za 22 aug 2009 - 12:27

ik heb het idee, dat het toch nog met css te maken heeft...
Ik heb het ook een keer gehad dat ondanks het vak "leeg" was het maar niet wou veranderen...

susie
Medaille Forumlid
Medaille Forumlid

Oud Beheerder Vrouw Aantal berichten : 1383
Leeftijd : 33
Locatie : hetwijzeoosten
Registratiedatum : 13-07-07

Profiel bekijken http://zwemclublosser.actieforum.com/
susie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Aggie op za 22 aug 2009 - 12:39

Dat zou inderdaad kunnen, ik vermoed het ook... maar weet je hoe moeilijk het dan uit te zoeken is?
Als je de basis CSS van het forum kopieert en plaatst in kladblok krijg je gewoon echt een onoverzichtelijke code (heel netjes gezegd). En het is niet altijd hetzelfde.

@Falco, jouw link naar je forum is niet goed en voor ik het weet kom ik uit bij Habbo.nl

Aggie
Megactief Forumlid

Oud Support Moderator Vrouw Aantal berichten : 692
Registratiedatum : 14-06-07

Profiel bekijken http://www.aquariumwereld.com
Aggie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Falco op za 22 aug 2009 - 12:49

Dat was 'n foutje:'-)

Even 'n klein vraagje tussendoor, waar ik ook al bij m'n vorige forum last van had. Wanneer ik de standaard afbeeldingen en iconen vervang door mijn eigen afbeeldingen, is/wordt de kwaliteit heel slecht.
Kan ik daar zelf iets aan veranderen?

Falco
Forumlid

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 06-07-09

Profiel bekijken http://www.zweinsteinmusic.forumotion.com
Falco is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van susie op za 22 aug 2009 - 12:52

wat ik toen gedaan heb is het volgende..

Een standaard skin nemen van hitskin, en dan naar de css gaan en proberen de code's weg te krijgen....

http://nl.hitskin.com/search-a-skin-3.htm?by=date&order=desc&vs=invision&cat=0&c1=&c2=&lang=en onderaan de voorbeelden van hitskin..

susie
Medaille Forumlid
Medaille Forumlid

Oud Beheerder Vrouw Aantal berichten : 1383
Leeftijd : 33
Locatie : hetwijzeoosten
Registratiedatum : 13-07-07

Profiel bekijken http://zwemclublosser.actieforum.com/
susie is bedankt door de starter van dit topic.

Re: probleempje

Bericht van Falco op za 22 aug 2009 - 16:53

Ehm, ik weet wel hoe ik de standaart afbeeldignen vervang, maar ik snap niet waarom ze wazig worden wanneer ik dat doe.
Dan lijkt het net alsof ik de afbeeldingen in een verkeerde extensie heb opgeslagen, wat niet zo is.. Rolling Eyes

Falco
Forumlid

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 06-07-09

Profiel bekijken http://www.zweinsteinmusic.forumotion.com
Falco is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum