Nederlands Ondersteuningsforum :
Welkom op het Nederlandse Ondersteuningsforum van ActieForum.


Om ondersteuning te vragen of om in één van onze andere forumsecties te kunnen posten dien je een account te hebben, bedankt voor het inloggen als je al geregistreerd bent, of registreer direct een account op ons ondersteuningsforum als je dit nog niet gedaan hebt.

Edit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Edit

Bericht van Admin1970 op do 11 sep 2008 - 11:45

Hi,

Heb per ongeluk in Switch Editor Mode geklikt, en ben ik alle Edit mogelijkheden kwijt.
Hoe kan ik dit herstellen ?

Admin1970
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 11-09-08

Profiel bekijken http://inputoutput.nicetopics.com/forum.htm
Admin1970 is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Edit

Bericht van Joost op do 11 sep 2008 - 14:00

Bedoel je dit knopje, ?
Of heb je dit via je admin paneel gedaan?

8)



   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM |  TIP! Vul je browser, forumversie, forum url en of je gebruikt maakt van templates  en/of CSS in op je profiel! Zo kunnen wij je nog beter helpen!

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4114
Leeftijd : 25
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://hpmagicworld.actieforum.com/ http://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Edit

Bericht van Frostbite op do 11 sep 2008 - 18:57

Ik geloof dat je dit probleem meteen opgelost krijgt door de cookies voor je forum even te verwijderen.

In firefox ga je naar Extra> Opties...> Tablad Privacy, en dan Cookies Tonen. Vervolgens zoek je het mapje dat jou site url heeft, en verwijder je die.

Als het goed is moet alles dat weer gefixt zijn.



Frostbite
Medaille Forumlid
Medaille Forumlid

Oud Globaal Moderator

Man Aantal berichten : 993
Leeftijd : 26
Registratiedatum : 05-01-08

Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com
Frostbite is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Edit

Bericht van Admin1970 op di 16 sep 2008 - 13:25

murph12 schreef:Ik geloof dat je dit probleem meteen opgelost krijgt door de cookies voor je forum even te verwijderen.

In firefox ga je naar Extra> Opties...> Tablad Privacy, en dan Cookies Tonen. Vervolgens zoek je het mapje dat jou site url heeft, en verwijder je die.

Als het goed is moet alles dat weer gefixt zijn.

is gelukt ... thank u !

Admin1970
Nieuw Forumlid

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 11-09-08

Profiel bekijken http://inputoutput.nicetopics.com/forum.htm
Admin1970 is bedankt door de starter van dit topic.

Re: Edit

Bericht van Joost op di 16 sep 2008 - 14:33

Mooi zo!

Gesloten



   Veel Voorkomende Problemen | Forum Gereedschap | Tutorials | Skin Aanvraag | Forum Promotie Goedkeuring | Wachtwoord Hoofd-Beheerder kwijt? | Geen ondersteuning via PM |  TIP! Vul je browser, forumversie, forum url en of je gebruikt maakt van templates  en/of CSS in op je profiel! Zo kunnen wij je nog beter helpen!

Joost
Beheerder
Beheerder

Man Aantal berichten : 4114
Leeftijd : 25
Taal : Nederlands
Locatie : Nederland
Registratiedatum : 31-08-07
Oprichter van het forum : Ja
Templates gewijzigd : Ja
CSS : Ja

Profiel bekijken http://hpmagicworld.actieforum.com/ http://ondersteun.actieforum.com/
Joost is bedankt door de starter van dit topic.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum